Pasta de dinti pentru fumatori 100 ml Oral Care Beauty Formulas

5012251012010
5012251012010
1
Pasta Dint
Stoc epuizat
1130 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Pasta de dinti special conceputa cu particule abrazive care ajuta la inlaturarea petelor de pe dinti si a colorarii acestora datorate fumatului sau mancarii si bauturilor colorate puternic.Folositi in mod regulat pentru a reduce formarea petelor . Protejeaza cavitatea bucala de formarea tartrului si ofera o senzatie deosebita de prospetime, combatand unul dintre cele mai stanjenitoare efecte ale fumatului – respiratia neplacuta.
Indicatii:
-periati-va bine dintii cel putin de doua ori pe zi,
-folositi ata dentara zilnic
- improspatati-va gura cu apa de gura
-mergeti la stomoatolog in mod regulat
-schimbati periuta de dinti la fiecare 3 luni.
Cantitate:100 ml
Numai pentru utilizare orala.Acest produs nu este indicat copiilor. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti pentru fumatori 100 ml Oral Care Beauty Formulas

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.