Pastă de dinți Lacalut Flora oferta cu perie cadou, 75 ml, Theiss Naturwaren

6424835001553
6424835001553
1
Pasta Dint
Stoc epuizat
1748 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingredientele active ale pastei de dinti combat dezvoltarea microflorei patogene, ajuta la indepartarea placii bacteriene, contribuie la structura smaltului dentar, previn dezvoltarea cariilor, inhiba formarea placii dentare si a tartrului si reimprospateaza respiratia.

Pasta de dinti Lacalut Flora 75mlUn numar ridicat de bacterii din cavitatea bucala poate reprezenta o cauza a aparitiei respiratiei urat mirositoare.

Formula spaciala a pastei de dinti Lacalut Flora previne mirosul neplacut al gurii si asigura o respiratie proaspata.

Pentru dinti curati, sanatosi si ingrijiti.

Are trei aciuni principale:Combate mirosul neplacut al guriiReduce formarea depunerilor de tartru si aparitiei cariilorConfera o respiratie proaspataRezultatul: O flora orala sanatoasa si o respiratie proaspata de durata Destinata exclusiv adultilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pastă de dinți Lacalut Flora oferta cu perie cadou, 75 ml, Theiss Naturwaren

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.