Pasta de dinti GennaDent Forte 80 ml, Vivanatura

5948501070144
5948501070144
1
Solutie
Gennadent
Stoc limitat
1959 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 13:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Pasta de dinti cu argila si propolis.
GennaDent – Forte este o pasta de dinti 100% naturala, avand cea mai mare concentratie de substante active din plante din gama GennaGent pentru ingrijire a dintilor. Este foarte puternica si actioneaza profund la nivelul gingiilor, determinand un efect de regenerare a tesuturilor. Pasta de dinti Forte are rezultate remarcabile in tratarea parodontozelor, sangerarilor gingivale si are un rol protector, impiedicand aparitia cariilor si a formarii tartrului.
Formula pastei de dinti Forte contine o cantitate mare de propolis, aloe vera, ulei de tea tree si 24 de plante medicinale (rozmarin, cimbrisor, fenicul, lemn dulce, roinita, sunatoare, eucalipt, ciusoare, busuioc, etc.). Toate aceste ingrediente valoroase, impreuna cu argila activa, au puternice efecte antibiotice, antimicotice, antibacteriene si dezinfectante, ajutand la tratarea afectiunilor gingivale si parodontozei. Parodontoza este o afectiune cauzata de placa bacteriana, care in timp determina distrugerea tesutului gingival, iar in stadiile avansate, a ligamentelor dentare.
Prezentare:
80 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti GennaDent Forte 80 ml, Vivanatura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.