Cremă antirid de noapte Mulți Collagen, 50 ml, Elmiplant

5201314079545
5201314079545
1
Crema
Elmiplant
Stoc limitat
2772 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cremă antirid de noapte.
Pentru toate tipurile de ten.
Colagenul, sursa-cheie de proteine a pielii, conferă acesteia rezistență, elasticitate și capacitate de regenerare. Cu vârstă, capacitatea pielii de a produce colagen începe să scadă, favorizând apariția ridurilor și pierderea fermitații conturului fetei.
Proprietăți:
Collagen Restorer - peptidă antirid eficiență ce stimulează sinteza a 6 elemente esențiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuri de colagen (tipul I, III, IV), fibre esențiale de susținere a pielii și acid hialuronic. Ca rezultat, ridurile sunt umplute din interior pentru o piele vizibil mai netedă și catifelată, mai fermă și mai elastică.
Colagen natural activ - ajută la refacerea colagenului de la nivelul dermului, în timp ce ajută la menținerea hidratării pielii și la refacerea conturului fetei.
Acid hialuronic cu greutate moleculară mică - pătrunde chiar și în straturile mai profunde ale epidermei, ajutând la prevenirea degradării colagenului și la reducerea vizibilă a liniilor fine și ridurilor.
AHA din fructe - acțiune exfoliantă blândă, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, dezvăluind astfel frumusețea interioară și strălucirea pielii, ca după 8 ore de somn bun.
Conține:
Colagen, acid hialuronic, AHA din fructe, glicerina, alantoina, glicogen, micro-fragmente de elastină, lipopeptidă, vitamina E, siliconi, fenoxietanol, cristale lichide.
Fără parabeni, uleiuri minerale, parafine, alcool, coloranți sintetici, etanolamine, propilenglicol, ftalați, nitromosc.
Mod de utilizare:
Aplicați în fiecare seară pe pielea curată de pe față, gât și decolteu, cu mișcări circulare, evitând contactul cu ochii.
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cremă antirid de noapte Mulți Collagen, 50 ml, Elmiplant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.