Pasta de dinti Blen-a-med, Complete Protect Expert, 75 ml

99815556144
99815556144
1
Pasta Dint
Procter Gamble
Stoc epuizat
748 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Pasta de dinti Blend-a-med Complete Protect Expert contine o combinatie unica de fluorura de staniu, zinc si alte ingrediente active si este dovedit clinic ca va ofera o sanatate orala si dinti puternici, in special impotriva eroziunii smaltului. Pe masura ce periati, pasta cu microgranule solubile combate cu blandete, dar eficient placa bacteriana, chiar si in spatiile dintre dinti pentru a va oferi o senzatie de curatare remarcabila. A fost conceputa impreuna cu medici dentisti si actioneaza chiar si dupa periaj pentru a va proteja gingiile si dintii de leziunile zilnice.
- Este dovedit clinic ca asigura sanatatea orala si dinti puternici, protejand in special impotriva eroziunii smaltului;
- Contine o combinatie unica de fluorura de staniu, zinc si alte ingrediente active;
- Pasta cu microgranule solubile combate cu blandete, dar eficient placa bacteriana, chiar si in spatiile dintre dinti;
- Ajuta la protejarea gingiilor si a smaltului impotriva deteriorarilor zilnice;
- Ajuta la protejarea impotriva placii bacteriene, cariilor, tartrului si a sensibilitatii dentare;
- Asigura albul natural al dintilor si ofera o respiratie proaspata.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti Blen-a-med, Complete Protect Expert, 75 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.