Pastă de dinți antiplacă Elgydium, 100ml, Elgydium Clinic

3577056007194
3577056007194
1
Pasta Dint
Elgydium
Stoc epuizat
3014 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc


Clorexidină 0,2 % - principiul activ antiplacă cel mai preferat și mai utilizat de medicii stomatologi pentru puterea sa în activitatea de igienizare antibacteriană și proprietatea sa de a se fixa pe termen lung pe gingii.
Elgydium - pasta de dinți ajută la prevenirea plăcii dentare și a tartrului dentar, care pot cauza probleme la nivelul gingiei
Această pastă de dinți conține un ingredient antibacterian: clorexidină și un ingredient remineralizant: carbonat de Calciu pentru o igienă orală, zilnică, optimă
Mod de utilizare:
Folositi de 2-3 ori pe zi, dupa fiecare masa.
Prezentare:
100 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pastă de dinți antiplacă Elgydium, 100ml, Elgydium Clinic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.