Pasta de dinti Anti-Caries Professional 75 ml, Elmex

9980048349
9980048349
1
Pasta Dint
Elmex
Stoc limitat
2174 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 17:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- protectie anticarie;
- contine o combinatie intre agentul de neutralizare a acizilor din zaharuri, fluor si calciu, pentru o remineralizare de 4x mai eficienta a smaltului demineralizat;
- obtine un zambet stralucitor si sanatos, stiind ca este protejat impotriva cariilor dentare.
Ingrediente:
Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Arginine, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, CI 77891.
Contraindicatii:
A nu se utiliza de catre copiii cu varsta sub 7 ani.
Mod de utilizare:
Pentru o protectie de lunga durata, aplicati pe o periuta de dinti moale și spalati-va pe dinti de 2 ori pe zi. Închideti tubul dupa utilizare pentru a pastra calitatea produsului. Pentru o rutina optima de îngrijire orala folositi mai întâi produsele interdentare, apoi pasta de dinti Elmex® Caries Protection Professional în combinatie cu periuta de dinti Elmex® Ultra Soft, urmata de apa de gura Elmex® Caries Protection Professional.
Prezentare:
75 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti Anti-Caries Professional 75 ml, Elmex

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.