Paragrip C, 10 Comprimate, Arena

W14073002
W14073002
10
COMBINATII
Comprimate
Arena Group Sa
Stoc epuizat
2446 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații
Stări gripale, dureri reumatice, cefalee, dureri dentare care nu răspund la antialgicele periferice uzuale administrate în monoterapie.
Doze și mod de administrare
Oral. Doza recomandată este de un comprimat filmat de 3-4 ori pe zi. Doza maximă recomandată este de 6 comprimate filmate în 24 de ore. Se recomandă ca administrarea comprimatelor să se facă la un interval de minim 4 ore. Se recomandă ca durata tratamentului să nu depăşească 5 zile.
Reacții adverse
Rar: stare de rău, reacții de hipersensibilitate, creșterea transaminazelor. Constipaţie, greaţă, vărsături, somnolenţă, vertij, reacţii alergice cutanate, bronhospasm, deprimare respiratorie.
Contraindicații
Insuficienţă hepatocelulară; astm bronşic, hipersecreţie traheobronşică şi insuficienţă respiratorie; diaree acută toxiinfecţioasă, subocluzie sau ocluzie intestinală, intervenţii chirurgicale recente la nivelul căilor biliare; stări comatoase.
Pastrare
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se utiliza dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii
respective.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere.
Ambalaj
Cutie cu 1 blister din PVC/Al cu 10 comprimate filmate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Paragrip C, 10 Comprimate, Arena

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.