Pampers Nr5 Harmonie 11-16kg 17bucati

9980047873
9980047873
1
Scutece
Pampers
Stoc limitat
4604 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Celuloza procurata in mod responsabil
Un nucleu absorbant, realizat din celuloza obtinuta in mod responsabil, care capteaza umiditatea pentru a mentine pielea bebelusului uscata timp de pana la 12 ore.
Strat superior moale, pe baza de plante
Strat superior moale, absorbant, cu materiale pe baza de plante, care indeparteaza umezeala si murdaria de pe pielea bebelusului.
Bumbac de calitate superioara
Bumbac premium, atent selectat.
Benzi laterale elastice delicate
Benzi laterale moi si elastice care se adapteaza confortabil pe burtica bebelusului.
Indicator de umezeala
Un indicator de umezeala care devine albastru in contact cu urina pentru a va anunta cand vine momentul sa va schimbati copilul.
Grafica adorabila
Grafica adorabila cu o selectie care se modifica in fiecare pachet.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pampers Nr5 Harmonie 11-16kg 17bucati

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.