Ozon Emulsie Plaja Spf 30 Rezistent la Apa Spray, Cosmetic Plant

9980039018
9980039018
1
Spray Buco
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
2962 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

0% parabeni, parafine, coloranti
testat dermatologic
Datorita filtrelor protectoare UVA / UVB, emulsia ofera pielii protectie ridicata. Uleiului de masline ozonizat calmeaza pielea iritata de soare, iar vitamina E o protejeaza de imbatranirea prematura datorata radiatiilor UV.
Utilizare: Agitati inainte de utilizare! Aplicati abundent crema pe toata suprafata corpului (cca 36 g), cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati-o frecvent, mai ales dupa baie sau stergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protectie necesar.
Precautii! Reducerea cantitatii de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protectie al acestuia. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si in cazul in care folositi produse de protectie solara. Produsele de protectie solara nu va protejeaza 100% pielea de radiatiile UV, se recomanda sa folositi si protectie vestimentara.
Evitati expunerea prelungita la soare, in special intre orele de intensitate maxima a soarelui (11-16).
Nu expuneti direct la soare bebelusii si copii mici.
Evitati contactul cu ochii. In caz ca se produce, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ozon Emulsie Plaja Spf 30 Rezistent la Apa Spray, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.