Cimmerin Gel, protectia si ingrijirea buzelor 5ml, Pharmacy

5907650226505
5907650226505
1
Gel
Laboratoires Pharmacy
Stoc epuizat
1297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gel este un dermocosmetic bacteriostatic destinat pentru protectia si ingrijirea buzelor si colturile gurii.
Avand in vedere continutul de vitamina B2, extract de alun si clorhexidin, se recomand in special pentru persoanele predispuse la:
-crapaturi la colturile gurii
-craparea pielii buzelor
-peeling, exfoliere si escoriatii a pielii buzelor
CIMMERIN LIP GEL CIMMERIN gel este un dermocosmetic bacteriostatic destinat pentru protectia si ingrijirea buzelor si colturile gurii.Avand in vedere continutul de vitamina B2, extract de alun si clorhexidina, se recomanda in special pentru persoanele predispuse la:crapaturi la colturile guriicraparea pielii buzelorpeeling, exfoliere si escoriatii a pielii buzelor CIMMERIN gel creeaza o pelicula protectoare, bacteriostatica pe buze.Ingredientele active eficiente continute au actiune astringenta si regenerativa si de a proteja pielea buzelor deteriorate impotriva contaminantilor externi. Aplicarea periodica a gelului amelioreaza rapid problemele locale, in timp ce utilizarea regulata ajuta la mentinerea in stare buna a pielii buzelor si previne fisurarea recurent a colturilor gurii si recidivele altor leziuni ale pielii buzelor.CIMMERIN ajuta la mentinerea sanatatii pielii buzelor si a colturilor gurii. Este potrivit chiar si pentru copiii mici.Ingrediente:extract de alundigluconat de clorhexidina 0,1%vitamina B2 

Review

General

Tip produs Gel
Zona corporala Buze
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Ingrijirea buzelor
Cantitate 5 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cimmerin Gel, protectia si ingrijirea buzelor 5ml, Pharmacy

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.