Nicorette Spray Berrymint 1mg, 13.2ml, Mcneil

W67331001
W67331001
1
NICOTINUM
Spray Buco
Mcneil Products Limi
Stoc epuizat
8997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Nicorette Berrymint este indicat pentru tratamentul dependentei de tutun la adulti, prin ameliorarea simptomelor de sevraj, inclusiv a nevoii de nicotina, pe durata unei incercari de renuntare la fumat sau pentru reducerea fumatului inainte de renuntarea completa. Obiectivul final este renuntarea completa la fumat. Pentru fumatorii dispusi si pregatiti sa renunte la fumat imediat.
Nicorette Berrymint trebuie sa fie, de preferinta, utilizat in asociere cu un program de sprijin comportamental. Subiectii trebuie sa renunte complet la fumat in timpul tratamentului cu Nicorette Berrymint.
Compozitie: acest medicament contine aproximativ 7mg alcool (etanol) in fiecare pulverizare, care este echivalent cu 97mg/ml. Cantitatea dintr-o pulverizare din acest medicament este echivalenta cu mai putin de 2ml de bere sau 1ml de vin. Cantitatea mica de alcool din acest medicament nu va avea efecte vizibile. Acest medicament contine, de asemenea, mai putin de 1mmol de sodiu (23mg) per pulverizare; adica, in esenta, nu contine sodiu. Acest medicament contine 12mg propilenglicol per pulverizare, echivalentul a 157mg/ml. Din cauza prezentei butilhidroxitoluen (E 321), Nicorette Berrymint poate provoca reactii adverse cutanate locale (de exemplu, dermatita de contact) sau iritatie la nivelul ochilor sau mucoaselor.
Mod de utilizare: dupa amorsare, se indreapta varful spray-ului cat mai aproape de gura deschisa. Se apasa ferm partea superioara a pulverizatorului si se elibereaza o pulverizare intra-orala, evitand contactul cu buzele. Subiectii nu trebuie sa inhaleze in timpul pulverizarii, pentru a evita patrunderea spray-ului in caile respiratorii. Pentru rezultate optime, nu trebuie sa inghitit timp de cateva secunde dupa pulverizare. Subiectii nu trebuie sa consume alimente sau bauturi in timpul administrarii spray-ului bucofaringian.
Adulti si varstnici – se pot administra pana la 4 pulverizari pe ora. Nu depasiti 2 pulverizari per administrare si nu depasiti 64 de pulverizari (4 pulverizari pe ora, in decurs de 16 ore) in decursul unei perioade de 24 de ore.
Precautii:
Nu este indicat pentru copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani.
Nu este indicat pentru ersoanele care nu au fumat niciodata.
Trebuie sa se efectueze o evaluare a raportului risc-beneficiu de catre un profesionist in domeniul sanatatii in cazul pacientilor cu urmatoarele afectiuni: Boli cardiovasculare, diabet zaharat, reactii alergice, insuficienta renala si hepatica, feocromocitom si hipertiroidie necontrolata, boli gastro-intestinale.
Utilizarea acestui medicament de catre fumatoarea gravida trebuie initiata numai la recomandarea unui profesionist din domeniul sanatatii.
Femeile trebuie sa administreze medicamentul imediat dupa ce au alaptat si trebuie sa lase sa treaca o perioada de timp cat mai mare (se recomanda 2 ore) intre administrarea spray-ului si urmatoarea alaptare.
Forma de prezentare: 13.2ml.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nicorette Spray Berrymint 1mg, 13.2ml, Mcneil

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.