Mucofortin 600 mg, 10 comprimate efervescente, Zdrovit

W65476001
W65476001
10
ACETYLCYSTEINUM
Efferv
Stoc epuizat
1870 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Mucofortin 600 mg este un medicament indicat la adulti pentru tratamentul mucolitic de durata scurta al tulburarilor acute ale tractului respirator (raceala obisnuita), asociate cu hipersecretie de mucus dens si vascos.
Mucofortin contine sodiu. Acest medicament contine 183,4 mg sodiu per doza, echivalent cu 9,17% din doza zilnica maxima recomandata de OMS de 2 g sodiu pentru un adult.
Acest medicament contine izomalt (un indulcitor). Daca vi s-a spus ca aveti o intoleranta la unele zaharuri, discutati cu medicul inainte sa luati acest medicament.
Contine 39,9 mg aspartam in fiecare comprimat. Aspartamul este o sursa de fenilalanina. Poate fi daunator daca aveti fenilcetonurie, o boala genetica rara in care fenilalanina se acumuleaza pentru ca organismul nu o poate elimina bine.
Ingrediente: substanta active- acetilcisteina, acid citric anhidru, izomalt, hidrogencarbonat de sodiu, acid ascorbic, aspartam (E 951), aroma de lamaie.
Mod de utilizare: se administreaza oral. Se dizolva comprimatul efervescent in ½ pahar de apa si se bea imediat dupa reconstituire. Solutia este limpede si incolora.
Adulti: 1 comprimat efervescent o data pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteina o data pe zi);
Utilizarea la copii si adolescenti: Din cauza cantitatii de substanta activa, Mucofortin nu se va utiliza la copiii si adolescentii cu varsta sub 18 ani.
Mod de prezentare: o cutie cu 10 comprimate efervescente.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Mucofortin 600 mg, 10 comprimate efervescente, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.