Meltus Tusicalm sirop pentru adulti, 100 ml, Solacium Pharma

9980026052
9980026052
1
Sirop
Solacium Pharma Srl
Stoc limitat
2897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 18:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce contine o combinatie naturala de produse apicole si extracte de plante ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, patlagina, grindelia, cimbru) si este recomandat in tusea seaca.
Formula creata special pentru adulti, combate eficient tusea seaca si calmeaza inflamatia cailor respiratorii superioare.
Meltus Tusicalm pentru adulti:
Nopti nedormite. De ce? Pentru ca “te gadila” in gat si asta iti provoaca o tuse extrem de persistenta si enervanta pe care n-o poti controla. Muschii abdominali te dor ingrozitor din cauza efortului depus, tusesti uneori atat de mult de-ti vine sa versi si esti frustrat pentru ca nu reusesti sa expectorezi nimic. Nu poti sa inlaturi “gadilatul” suparator pentru ca nu e vorba de prezenta unor secretii pe care le poti “rupe”, cum se spune in popor. Este vorba de o tuse seaca ( uscata/ iritativa) cauzata de obicei de un virus, care-ti irita puternic mucoasa cailor respiratorii superioare. Manifestarile ei probabil le recunosti, starea de oboseala fizica ti-e cunoscuta, dar stiai ca natura ne ofera toate cele necesare pentru a scapa de aceasta tuse sacaitoare?
Pentru ca cel mai stresant si neplacut este efortul de a tusi in “gol” , cel mai usor este sa iei o lingurita de miere pe care sa o adaugi unei infuzii de patlagina. Atat mierea cat si patlagina au un puternic efect emolient asupra cailor respiratorii iritate. In plus, ca sa reduci durata tusei este recomandabil sa apelezi la o combinatie de cimbru si propolis, ambele cu un efect antiviral si bactericid semnificativ. Cimbrul are si efect bronhodilatator, astfel incat vei respira mai usor si daca adaugi si grindelia cu actiunea ei antiinflamatoare ,vei obtine o combintatie de plante medicinale si ingrediente apicole cu actiune sinergica asupra tusei uscate.
Si pentru ca deja te gandesti ca esti prea ocupat ca sa stai sa faci ceaiuri, tincturi sau infuzii in aceast secol al vitezei, iti spun sa te relaxezi. E suficient sa dai o fuga la farmacie .Gasesti aceasta combinatie de extracte naturale in siropul Meltus Tusicalm.
Tusea iritativa e o problema? Te ajuta siropul Meltus Tusicalm.
Miere 47%, apa, tinctura (1:6) din frunze de Cimbru – de – cultura (Thymus vulgaris) 3,14%, tinctura de propolis (contine 3,5% extract de propolis) 2,0%, tinctura (1:10) din parţi aeriene de Grindelia robusta 1%, arome de menta, portocala şi lamâi; agent de ingroşare: guma Karaya, conservanţi: benzoat de sodiu şi sorbat de potasiu; extract uscat din frunze de Patlagina (Plantago lanceolata) 0,05%.
Meltus sirop Tusicalm cu miere si extract de cimbru si propolis – este o combinatie naturala de produse apicole si extracte de plante ce actioneaza sinergetic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale.
Mierea este produsa de albine din nectarul pe care il colecteaza din flori. Este un produs al naturii ce contine aproape toate ingredientele necesare organismului uman: o cantitate considerabila de zaharuri, apa, proteine, vitamine (vitamina C, complexul B), minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu, mangan, cupru). Mierea confera energie si protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ, calmeaza tusea iritativa si, prin aceasta, imbunatateste durata si calitatea somnului.
Cimbrul-de-cultura (Thymus vulgaris), prin uleiul sau esential bogat in flavone, sustine sanatatea cailor respiratorii superioare, atenuand tusea iritativa si imbunatatind fluxul aerian.
Patlagina contine mucilagii cu efect emolient, calmeaza tusea si usureaza respiratia prin eliminarea mucozitatilor de la nivelul tractului respirator superior.
Grindelia contine diterpene si fenoli prin intermediul carora actioneaza in directia calmarii tusei de diverse etiologii, fiind benefica indeosebi in timpul sezonului rece.
Propolisul este produs din particulele mici de rasina pe care albinele le colecteaza din mugurii foliari ai plantelor si le amesteca cu secretia glandelor salivare si particule de ceara. Acesta este compus din: 55% rasina, 30% ceara, 10% uleiuri aromatice si eterice si 5% polen. Propolisul contine vitaminele B1, B2, B6, C, E, acid pantotenic si acid nicotinic, precum si minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, zinc, fier, mangan, cupru, molibden s.a. Propolisul contine, de asemenea, flavonoizi si acizi fenolici, carora li se atribuie eficienta recunoscuta a produsului propolisului.

Mod de utilizare

Cate 5 ml de sirop de 3-5 ori pe zi, dupa masa, si inca 5 ml inainte de culcare, doar daca este necesar.

Acest produs este destinat exclusiv adultilor.

Produsul este prevazut cu lingurita dozatoare.

Sedimentele care se pot depune pe fundul flaconului intre utilizari nu afecteaza calitatea si eficacitatea produsului si dispar daca se agita flaconul inainte de utilizare.

Review

General

Tip produs Sirop
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Sustinerea sanatatii si functionarea normala a cailor respiratorii superioare
Cantitate 100 ml

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Meltus Tusicalm sirop pentru adulti, 100 ml, Solacium Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.