Masca Chirurgicala Tip I I R Neagra 50 Bucati, Aea Medical

98551511556
98551511556
1
Dispozitiv
Aea Medical
Stoc epuizat
1697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Masca faciala de uz medical de tip chirurgical /ambalare *1 CUTIE 50 buc / marca proprie AEA MEDICAL produs in ROMANIA / SIBIU- culoare NEGRU
Această mască de protecție de unica folosinta cu 3 straturi si 3 pliuri este potrivită pe perioda timpului petrecut indoor, cat si în timpul deplasarilor outdoor.
Masca faciala de uz medical de tip chirurgical / Clasa 1 TIP II R cu 3 straturi si 3 pliuri de unica folosinta este destinata protectiei individuale, aceasta este impartita in 3 straturi,cel exterior si cel interior sunt realizate din material netesut si stratul din mijloc are rol de filtru si este confectionat din tesatura topita.
 Este in conformitate cu directiva 93/42/CEE cu privire la :
-MASTI FACIALE DE UZ MEDICAL-SR EN 14683+AC:2019
Este in conformitate cu HG 54/ 2009 si este clasificat ca DISPOZITIV MEDICAL CLASA I
MASCA MEDICALA DE UNICĂ FOLOSINTĂ ESTE INCADRATA CONFORM STANDARDULUI SR-EN 14683+AC:2019 CA TIP II R ( aceasta fiind cel mai inalt grad de protectie al mastilor FFP1)
AVIZ ANMDMR RO /I /361 /863
Eficiența filtrării bacteriene: >98%
Permeabilitate respiratorie: >21.3[Pa/cm²]
Încărcare microbiană: 10 [cfu/g]
Toate cele 3 straturi sunt lipite ultrasonic imediat dupa introducerea baretei metalice nazale. Dupa acest procedeu urmeaza lipirea ultrasonica a elasticului de prindere.
Materialele folosite sunt hipoalergenice si au capacitate mare de filtrare. De asemenea sunt rezistente la apa,nu ataca organismul uman si nu au un impact negativ asupra mediului inconjurator. Prevăzut cu elastic pentru prindere la urechi, lamela metalica (maleabila) ajustabila in zona piramidei nazale, confectionata din material confortabil nețesut pentru o mai bună absorbție a transpirației și a umidității.
Alte domenii unde se poate folosi: fabrici, restaurante, spitale, farmacii, saloane de înfrumusețare, scoli si alte institutii etc.
Număr straturi: 3
Tip: Unică folosință
Dimensiuni: aprox. 17,5 x 9,5 cm
Material: PP (nețesut)
Prevăzut cu elastic pentru o prindere și purtare confortabilă si lamela metalica( inserata )ajustabila in zona piramidei nazale .
BFE (eficiența filtrului bacterian): >98%
Culoare:NEGRU
Intructiuni de utilizare
deschideti masca cu suprafata colorată orientată spre exterior si asezati partea metalică a măstii pe nas;
fixati partea metalică a măstii cat mai bine pe nas;
asigurati-va că masca vă acoperă nasul, gura si barbia si ca este fixă pe fată;
schimbati masca la fiecare 4 ore sau daca devine umedă sau defectă;
a se arunca imediat dupa utilizare;
actiunea de indepartare a mastii trebuie urmata de dezinfectarea / spalarea imediata a mainilor;
utilizarea mastilor de catre copii se face numai sub supravegherea adultilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Masca Chirurgicala Tip I I R Neagra 50 Bucati, Aea Medical

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.