Lutropep, 60 capsule, Bio Vitality

6426390923158
6426390923158
1
Capsule
Bio Vitality
Stoc epuizat
8497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
LUTROPEP este o formulă complexă care asociază 10 extracte din plante, pe care medicina ayurvedică le recomandă pentru susținerea sănătății sistemului reproducător feminin, dar și a sistemului hormonal feminin cu implicații favorabile în perioadele de ciclu menstrual, premenopauză și menopauză.
Contribuie la:
- Reglarea ciclului menstrual prin reducerea sângerărilor abundente (menoragii), grație acțiunii hemostatice a trei ingrediente: Asparagus racemosus, Symplocos racemosa și Ficus glomerata și a două herbominerale bogate în calciu și fier organic, potasiu și magneziu;
- Ameliorarea durerilor menstruale (dismenoree) și a simptomelor sindromului premenstrual (SPM), iritabilitate, emotivitate, nervozitate;
- Reglarea balanței hormonale prin aport fitoestrogenic, ameliorând disconfortului asociat perioadei de menopauza (transpirații nocturne, bufeuri, amețeli, cefalee, uscăciune vaginală);
- Ameliorarea tendinței de fibrozare uterină;
- Susținerea proceselor ovulatorii contribuind la stimularea fertilității feminine.
Ingrediente:
Extracte de Asparagus racemosus, Symplocos racemosa, Saraca indica, Withania somnifera, Valeriana wallichii, Ficus glomerata, Abroma augusta, pulbere de Kukkutand bhasma (calciu organic), pudră de Praval pishti, Loh bhasma (fier organic).
Mod de administrare:
În cazul sindromului premenstrual (PMS):
Se începe cu o zi înainte de menstruație, câte 2 capsule de 2 ori pe zi și se continuă până la sfârșitul perioadei de ciclu menstrual.
În cazul hemoragiilor uterine disfuncționale, infertilitate nonspecifica sau tonic uterin:
În primele 2 zile, câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi câte 2 capsule de 2 ori pe zi, minim 3 luni.
În cazul instalării menopauzei sau pentru menținerea echilibrului hormonal: câte 1 sau 2 capsule pe zi.
Durata sau modul de administrare se poate adapta la recomandarea consultantului de specialitate.
Contraindicații:
Alergie la oricare dintre ingrediente.
Prezentare:
60 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lutropep, 60 capsule, Bio Vitality

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.