PoxClin spuma racoritoare pentru varsat de vant, 100 ml, Vitalia

8718053572659
8718053572659
1
Spuma Cut
Vitalia Pharma
Stoc epuizat
4001 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Dispenserul cu spuma contine 100ml spuma racoritoare PoxClin.
Spuma are la baza complexul patentat 2QR care ajuta la protejarea si calmarea pielii iritate.
Produsul reduce senzatia de mancarime si sprijina procesul natural de vindecare a pielii.
Produsul are un parfum usor si placut provenit de la extractele de lavanda si musetel.
Ingrediente:apa,gel de Aloe barbadensis,Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer,Betaina,Laureth-9,Ulei hidrogenat de ricin PEG-40,Glicerina,Sodium Coco -Glucoside Tartrate,Poligliceril-10 laurate,Phenoxyethanol&Ethylhexylglycerin,Panthenol,Ethylhexylglycerin,Alantoina,Extract din Floare/Frunza/Tulpina de Lavandula angustifolia,Extract din floare de Chamomilla recutita,Acid citric,Hidroxid de sodiu.
Spuma racoritoare PoxClin este folosita la calmarea rapida a senzatiei de iritatie,mancarime si a sensibilitatii cutanate asociate cu varsatul de vant.
Ce este varsatul de vant?
Este o boala contagioasa acuta,contractata de obicei de copii.
Varsatul de vant este cauzat de virusul varicelei.Boala se manifesta prin episoade febrile si aparitia mai intati pe piept si tors a unor pete rosii asociate cu senzatia de mancarime,pete care se raspandesc apoi,in ciorchine,pe tot corpul.
Petele rosii se transforma in mici basici care vor forma coaja in aproape o saptamana,dupa care se usuca.
Scarpinatul zonei afectate poate cauza infectii provocate de posibila suprainfectarea cu bacterii.
Cum recunoastem varsatul de vant?
Primul semn vizibil al varsatului de vant este o iritatie cutanata,dar multe persoane experimenteaza o senzatie d eoboseala si febra cu 24 de ore inainte de aparitia petelor rosii(basicilor).
Odata ce leziunile cutanate(cauzate de petele rosii si basici)sunt prezente,varsatul de vant este de obicei insotit de febra,dureri abdominale si o stare generala de oboseala si fragilitate care dureaza cateva zile.
"Iritatia" apare de obicei sub forma unor pete rosii plate,care se vor umfla asemnea unor mici pustule.
Petele se transforma in mici basici-numite vezicule-care seamana cu niste mici picaturi de apa,pe o baza rosie.
Varful acestor vezicule poate fi usor inlaturat sau ele se sparg singure,formand o crusta,uneori chiar la cateva ore dupa aparitie.
In aceasta etapa,senzatia de mancarime poate fi destul de intensa,iar acest lucru poate creste tentatia de a scarpina veziculele.
Scarpinarea si ruperea veziculelor poate creste riscul unor infectii bacteriene.
Crustele(daca nu sunt scarpinate) cad in 9-13 zile de la formare.
Cum functioneaza produsul?
Spuma racoritoare PoxClin contine complexul 2QR,un antibactericid patentat derivat din planta Aloe barbadensis.2QR blocheaza bacteriile,creand o bariera fizica intre bacterii si piele.Bariera creata de 2QR previne suprainfectarea si colonizarea pielii de catre bacterii,reducand astfel riscul unei infectii bacteriene.
Reducand riscul de infectie,spuma racoritoare PoxClin sprijina procesul natural de vindecare al pielii si ajuta la prevenirea cicatricelor posibil cauzate de scarpinat.
Cicatricele pot rezulta ca urmare a scarpinatului cauzat de infectie si mancarimea asociata.In plus,Spuma racoritoare PoxClin are un efect racoritor imediat asupra pielii.Actiunea racoritoare este rezultatul evaporarii spumei pe piele,accelerata de polidocanolul incorporat in produs.Efectul de racire ajuta la ameliorarea senzatiei de mancarime si a iritatiei,reducand astfel impulsul de scarpinare a veziculelor si prevenind lezarea suplimentara a pielii.
Spuma racoritoare PoxClin nu contine nicio substanta chimica nociva si poate fi folosita pe pielea copiilor.
Nu exista niciun efect advers cunoscut asociat cu folosirea spumei racoritoare PoxClin.
Evitati contactul spumei racoritoare PoxClin cu ochii.
Cand folositi prima data spuma racoritoare,apasati de doua sau trei ori pe pulverizator pana apare spuma.
Utilizare:aplica de cel putin trei ori pe zi cand senzatia de mancarime devine deranjata.
Pentru o senzatie de racorire si mai accentuata,depoziteaza spuma racoritoare PoxClin in frigider.
pentru tratamentul zonelor mai mari de piele afectate de varsat de vant:masati delicat spuma pe piele.Evaporarea spumei va provoca o senzatie imediata de racorire a pielii.
pentru prevenirea cicatricelor:se recomanda sa aplicati spuma ori de cate ori se doreste diminuarea senzatiei de mancarime.
Prezentare:flacon 100ml;
Producator:YouMedical,Olanda

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

PoxClin spuma racoritoare pentru varsat de vant, 100 ml, Vitalia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.