Exodyne Gel cu extract de Arnica Si Venin Sarpe, 100ml, Onedia

9120068320672
9120068320672
1
Gel
Onedia
Stoc epuizat
2832 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere:Exodyne este un gel obtinut dintr-un un complex de extracte naturale din arnica montana, venin de sarpe (dipeptide), eucalipt, mentol si camfor, recunoscute in medicina pentru proprietatile antiinflamatoare, analgezice si de stimulare a circulatiei sangvine.
Exodyne este utilizat in mod traditional ca tratament local, pentru ameliorarea durerilor articulare, musculare si a edemului ("febra musculara") in cazul efortului fizic (sportiv sau profesional), precum si al altor afectiuni post-traumatice (luxatii, entorse, intinderi musculare, vanatai , etc.).
Compozitie:
Apa, ethylhexylpalmitate, Glycerin, extract de Arnica montanaflower , Dipeptide Diaminobutyroyl Benzamide Diacente(extract de venin de sarpe), Menthol Camphora, EucaliptusGlobulusleaf oil, Sodium Acrylates Compolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Sodium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Elthylhexylglycerin, Sodium Carbomer Paraffinum Liquidum, PPG-1 Trideceth-6, Parfum.

Mod de administrare: Masati de 2-3 ori pe zi zonele dureroase.
Precautii: Evitati contactul cu ochii. A nu se aplica asupra ranilor deschise. Utilizati cu precautie in cazul copiilor si adultilor cu piele sensibila. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare din ingrediente.
A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va pe maini dupa utilizare. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala. Temperatura optima de pastrare: 25C.
Prezentare: tub 100 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Exodyne Gel cu extract de Arnica Si Venin Sarpe, 100ml, Onedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.