Lilitus Elixir Sirop Fara Zahar Adulti180ml, Adya Green

9980048357
9980048357
1
Sirop
Adya Green Pharma
Stoc epuizat
3979 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
Adaosul de acid hialuronic, un puternic emolient, calmează și hidratează iritațiile gâtului.
Nalba și Lichenii de piatră au un efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale. Acestea conțin compuși (lichenină, polizaharide compuse) ce ajută organismul la reducerea acceselor de tuse. Alături de acestea contribuie și Cimbrul, Ciuboțica cucului și Grindelia (bogată în flavonoide și rășini) prin acțiunea lor expectorantă și decongestivă.
Uleiul de mentă și aroma de portocală îi conferă siropului un gust plăcut, deosebit.
Non-cariogenic!
Recomandari:
Se recomandă adulților cu afecțiuni ale tractului respirator care implică tuse seacă, iritativă, dar și tuse cu expectorație (bronșite, traheobronsite, astm bronșic, răceală, gripă, pneumonie) sau orice condiție de natură să afecteze sănătatea tractului respirator superior și inferior.
Ingrediente:
Extract hidroalcoolic fluid din Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris)-4,00%, extract apos din Lichen-de-piatră (Cetraria islandica)-3,00%, extract apos din rădăcină de Nalbă (Malva sylvestris)-3,00%, extract hidroalcoolic fluid din Pătlagină (Plantago lanceolata)-3,00%, extract hidroalcoolic fluid din Grindelia (Grindelia robusta)-1,00%, extract hidroalcoolic fluid din Ciuboțica-cucului (Primula veris)-1,00%, acid hialuronic -0,2%, sorbitol 70%, sorbat de potasiu și benzoat de sodiu (conservan_i), acid citric monohidrat (corector de aciditate), ulei de Mentă (Mentha arvensis), aromă de portocală.
O linguriță conține 5 ml (6.10 g): extract hidroalcoolic fluid din Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris)-0.24g, extract apos din Lichen-de-piatră (Cetraria islandica)-0.18g, extract apos din rădăcină de Nalbă (Malva sylvestris)-0.18g, extract hidroalcoolic fluid din Pătlagină (Plantago lanceolata)-0.18g, extract hidroalcoolic fluid din Grindelia (Grindelia robusta)-0.06g, extract hidroalcoolic fluid din Ciuboțica-cucului (Primula veris)-0.06g, acid hialuronic -0,1g, sorbitol , sorbet de potasiu și benzoat de sodiu (conservanți), acid citric monohidrat (corector de aciditate), ulei de Mentă (Mentha arvensis), aromă de portocală.
Mod de utilizare:
Adulți: câte 2 lingurițe (2x5 ml) de 3-5 ori pe zi.
La recomandarea consultantului de specialitate aceste doze pot fi mărite.
A se citi prospectul înainte de utilizare!
Acest supliment alimentar se administrează indiferent de orarul meselor, putând fi amestecat în diverse băuturi non-alcoolice (apă, sucuri, ceaiuri).
Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare!
Produsul poate prezenta sediment care nu îi afectează calitatea și eficacitatea.
Produsul nu conține zahar!
Atentionari:
A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și specific; adăugați exercitiile fizice corespunzătoare și echilibru mental.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
Conditii de pastrare:
Produsul se păstrează la temperaturi sub 25°C în ambalajul original.
A se utiliza în maxim 3 luni de la data primei deschideri a flaconului.
A se păstra la frigider (4-8ºC) după prima deschidere!
Termen de valabilitate 2 ani.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
Mod de prezentare:
Flacon 180ml
Producator Adya Green Pharma

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lilitus Elixir Sirop Fara Zahar Adulti180ml, Adya Green

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.