LaxaClean Miniclisme cu glicerina pentru copii , 6 bucati, Viva Pharma

9980048106
9980048106
6
Dispozitiv
Laxaclean
Stoc epuizat
1947 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Dispozitiv medical
Lubrefiază tractul și facilitează eliminarea masei fecale. Modalitatea de acțiune este asigurată de proprietățile soluției cu glicerină în concentrație mare. Odată administrată rectal, soluția hiperosmotică atrage apă din țesuturile și mucoasele din partea terminală a colonului, sporind astfel volumul conținutului rectal. Se produce astfel destinderea pereților colonului și se stimulează nevoia de evacuare în mod delicat, fără efort, cu ajutorul unui mecanism aproape fiziologic.
Ingrediente:
3,4 g glicerină, apa purificată.
Mod de utilizare:
Folosiți 1 miniclisma pe zi sau după recomandarea medicului sau farmacistului.
Prezentare:
6 bucăți

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

LaxaClean Miniclisme cu glicerina pentru copii , 6 bucati, Viva Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.