Immunoday Baby, 150 ml, Gricar

8018799944353
8018799944353
1
Sirop
Gricar
Stoc epuizat
6497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 11:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
IMMUNODAY BABY este un supliment alimentar de extracte vegetale din Curcuma longa, Echincaeea purpurea, vitamina C si zinc. Zinc și vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Ingrediente:
sirop de fructoză, apă, miere, rizom de turmeric (Curcuma longa L.) f.e. D/E 1/1, Vitamina C, Echinacea purpurea Moench. d.e. std. 4% în polifenoli, gluconat de zinc, Sorbat de potasiu (conservant),Fructe de afine (Vaccinium myrtillus L.) conc. suc, aromă.
Precautii:
Utilizarea de catre copiii mici, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele alergice la oricare dintre componente, persoanele carora li se administreaza tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate. 
Mod de administrare:
jumătate de măsura (10 ml) o dată pe zi, de preferință dimineaţă. Luați produsul timp de 15 zile cicluri, oprind administrarea timp de 10 zile după fiecare ciclu.
Prezentare:
150 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Immunoday Baby, 150 ml, Gricar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.