Cicatrimove crema 50ml, Onedia

9980035347
9980035347
1
Capsule
One Cosmetic
Stoc epuizat
1322 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cicatrimove are proprietati regenerante care ajuta la vindecarea leziunilor pielii si se recomanda pentru prevenirea si indepartarea cicatricilor de tip hipertrofic si cheloidal, a leziunilor chirugicale, eritemelor, arsurilor solare si termice.
Cicatrimove este o formula topica eficienta in regenerarea si hidratarea epidermei, cu efect protector, calmant, antiinflamator, antibacterian si decongestionant.
Cicatrimove reface elasticitatea pielii printr-un complex de ingrediente recunoscute pentru efectele benefice asupra epidermei: uree, alantoina, vitamina E, bisabolol, extract de ceapa (Allium Cepa Root Extract), Extract de galbenele (Calendula Officinalis Flower Extract), Extract de musetel (Chamomilla Recutita Matricaria Flower Extract).
MOD DE UTILIZARE: Se aplica de doua ori pe zi, pe pielea uscata, dupa rutina de curatare a pielii. Se poate aplica atat pe fata si buze cat si pe corp. A se evita contactul cu ochii.
Acest produs este in conformitate cu legislatia in vigoare privind standardele cosmetice.
INGREDIENTE (INCI): Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl palmitate, Ethanol, Aqua, Glycerin, Myristil lacate, Glyceryloleate, Urea, Pantehenol, Tocopherol, Tocopherol acetate, Allium cepa root extract, Calendula officinalis fllower extract, Allantoin, Bisabolol.
PRECAUTII: Evitati contactul cu ochii. A nu se aplica asupra ranilor deschise. Utilizati cu precautie in cazul copiilor si adultilor cu piele sensibila. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare din ingrediente. Evitati ingerarea produsului.
A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va pe maini dupa utilizare. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala.
Temperatura optima de pastrare: 25C.
Produs in Germania

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cicatrimove crema 50ml, Onedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.