Crema de maini antibacteriana, 50 ml, Neutrogena

9980047723
9980047723
1
Crema
Janssen Cilag
Stoc limitat
2547 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Crema hidratantă și igienizantă pentru mâini Neutrogena® combină expertiza formulei norvegiene în hidratarea mâinilor cu un beneficiu igienic.
Conține glicerină derivată natural, renumită pentru beneficiile sale hidratante pe termen lung. Îmbogățită cu alcool, oferă o senzație imediată de prospețime contribuind la igiena mâinilor.
Ingrediente:
Alcool denat., Aqua, Caprylic/Capric, Trygliceride, Glycerin, Polyacrylamide, C13 - 14 Isoparafin, Isohexadecane, Ploysorbate 80, Sorbitan Oleate, Laureth-7, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethil Taurate Copolymer, Parfum. 
Mod de utilizare:
Utilizați de două ori pe zi, precum o cremă de mâini obișnuită. Igiena mâinilor vă protejează pe dumneavoastră și pe cei din jur. Spălați-vă mâinile regulat. Inflamabil. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii. A nu se ține la îndemana copiilor.
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema de maini antibacteriana, 50 ml, Neutrogena

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.