Herboprostal, 200 ml, Dacia Plant

9999991231
9999991231
1
Extract
Dacia Plant
Stoc limitat
2761 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Este un produs natural recomandat pentru menținerea sănătății prostatei.
Contribuie la:
- menținerea sănătății prostatei.
Prostata este un organ musculo-glandular care înconjoară porțiunea inițială a uretrei la bărbat, având rol în secreția lichidului seminal. Afecțiunile care apar la nivelul prostatei pot fi de natură inflamatorie (ce apar ca urmare a infecțiilor bacteriene) sau tumorală, acestea conducând la mărirea dimensiunilor prostatei. Creșterea în volum a prostatei determină îngustarea uretrei motiv pentru care, acest tip de afecțiuni pot fi însoțite de probleme la urinare. Hipertrofia benignă de prostată și adenomul de prostată apar în general după vârsta de 40 ani și se datorează transformării testosteronului în dihidrotestosteron. Simptomele care apar în hipertrofia benignă de prostată sunt: nicturie (micțiune nocturnă), polakiurie (micțiuni frecvente, reduse cantitativ), disurie (dificultăți de urinare), senzație imperioasă de a urina, micțiune prelungită, etc. Complicațiile adenomului de prostată constau în apariția obstrucției urinare, a incontinenței urinare și a suprainfecțiilor bacteriene. Din acest motiv, se impune instituirea unui tratament care să împiedice agravarea bolii și să restabilească funcționarea în parametrii optimi ai prostatei.
Reprezintă o asociere de plante cu acțiune antiinflamatoare, antitumorală și decongestivă la nivelul prostatei, care ameliorează tulburările de micțiune, stopând evoluția bolii.
Acțiuni principale:
-antiinflamator, antitumoral și decongestiv la nivelul prostatei, diuretic, antiseptic urinar (asupra colibacililor și asupra Proteus vulgaris), regenerant tisular la nivelul prostatei, ficatului și rinichilor.
Alte acțiuni:
-coleretic și colagog, hemostatic, cicatrizant, depurativ.
Indicații:
se utilizează că adjuvant în: hipertrofie benignă de prostată, prostatite, adenom de prostată, infecții urinare cu colibacili și Proteus vulgaris, tulburări de micțiune.
Ingrediente:
Extract hidroalcoolic din părți aeriene de ghimpe (Xanthium spinosum) (50%); extract hidroalcoolic din părți aeriene de pufuliță-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum) (50%).
Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1-2 lingurițe de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Contraindicații:
Intoleranță la oricare dintre componentele produsului.
Precauții:
La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomandă administrarea produsului după masă.
Prezentare:
200 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Herboprostal, 200 ml, Dacia Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.