Grippostad Hot, 600 mg/plic, 10 plicuri, Stada

W12917002
W12917002
10
COMBINATII
Pulbere
Stada Hemofarm
Stoc epuizat
3499 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii:
Grippostad Hot este un medicament utilizat pentru atenuarea durerilor și pentru reducerea febrei (medicament analgezic și antipiretic).
Grippostad Hot este utilizat:
- pentru tratamentul simptomatic al durerilor ușoare până la moderate, de exemplu dureri de cap, dureri de dinți, dureri menstruale și/sau a febrei.
Destinat utilizării la copii cu vârsta peste 10 ani, adolescenți și adulți
Contraindicatii:
Nu utilizaţi Grippostad Hot:
- dacă sunteţi alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Precauţii:
Înainte să utilizaţi Grippostad Hot, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.
Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
În timpul sarcinii, Grippostad Hot trebuie utilizat doar după evaluarea atentă a raportului beneficiu/risc. În timpul sarcinii, nu trebuie să luați Grippostad Hot pe perioade prelungite de timp, în doze mari sau în asociere cu alte medicamente, deoarece, în aceste cazuri, siguranța utilizării nu a fost dovedită.
Alăptarea:
Paracetamolul trece în laptele matern. Deoarece până în prezent nu sunt cunoscute efecte negative asupra sugarului, întreruperea alăptării nu este în general necesară în cazul utilizării pe perioade scurte de timp.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Grippostad Hot nu are niciun efect asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje. Cu toate acestea, se recomandă precauție după utilizarea oricăror calmante.
Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Cu excepția cazului în care un medic v-a prescris altceva, doza recomandată este:
Stabilirea dozelor trebuie să se bazeze pe informațiile din următorul tabel.
Dozele de paracetamol depind de vârstă și de greutatea corporală și sunt, în general, de 10-15 mg/kg masă corporală în doză unică, până la o doză zilnică maximă de 60 mg/kg masă corporală.
O doză unică (un plic) este echivalent cu 600 mg paracetamol.
Dozele pot fi repetate la intervale de 6-8 ore, adică 3-4 doze unice pe zi. Între doze trebuie păstrat un interval de cel puțin 6 ore.
Nu luați mai mult de 1 plic odată.
Dacă sunt utilizate în același timp și alte medicamente care conțin paracetamol, asigurați-vă că nu veți depăși doza zilnică maximă de paracetamol recomandată.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Compozitie:
- Substanţa activă este paracetamol. Un plic cu 5 g de pulbere conține 600 mg paracetamol.
- Celelalte componente sunt: siliciu coloidal anhidru, acid ascorbic (vitamina C) acoperit (microincapsulat) (acid ascorbic-etilceluloză), aspartam, acid citric anhidru, zahăr, Aromă de lămâie H&R 290252.
Un plic conține 3,8 g de glucide.
Prezentare:
10 plicuri
Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Grippostad Hot, 600 mg/plic, 10 plicuri, Stada

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.