Glisepan+, oferta 30+30 comprimate, Helcor

9980039044
9980039044
1
Comprimate
Helcor
Stoc epuizat
4897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
GABA contribuie la inducerea relaxării, având efect de calmant natural. Glutamină și glicina susțin memoria, funcțiile mentale și imunitatea. Vitamina B6 și acidul folic contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii și extenuării. În plus, Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
Indicații:
Susținerea sistemului nervos, menținerea duratei și calității somnului și a performantelor fizice și intelectuale (capacitatea de concentrare și memoria).
Ingrediente:
Acid gamma-aminobutiric (GABA) 125 mg, L-Glutamina 100 mg, glicina 75 mg, Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 0,5 mg (36 % VNR*), Vitamina B9 (acid folic) 50 mcg
Mod de administrare:
2 (două) comprimate, după masă, sau conform recomandării personalului de specialitate. Durata administrării poate varia de la o lună până la 4 luni.
Prezentare:
30 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Glisepan+, oferta 30+30 comprimate, Helcor

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.