Aeris, 30 capsule, Specchiasol

8002738988003
8002738988003
1
Capsule
Specchiasol
Stoc limitat
3697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 03:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
AERIS Capsule este un supliment alimentar pe bază de cărbune vegetal, fenicul, roiniță, anason, lămâie și coriandru ce contribuie la funcționarea normală a tractului gastro-intestinal. AERIS Capsule ajută atât la eliminarea spasmelor minore, cât și la oprirea distensiei epigastrice, flatulenței și eructației. Acest supliment alimentar favorizează absorbția toxinelor.

Sănătatea tractului nostru gastro–intestinal depinde, în cea mai mare parte, de alimentația pe care o avem. Chiar dacă și stresul, lipsa somnului sau un mediu provocator pot contribui la declanșarea anumitor afecțiuni ale tractului gastro-intestinal, greutatea cea mai mare în această direcție o poartă alimentația.

Și, cum timpul nu întotdeauna ne permite să ne hrănim sănătos, e posibil ca efectele unei alimentații dezechilibrate să se răsfrângă asupra sistemului nostru digestiv. Așa pot apărea balonările, flatulența, dezvoltarea gazelor la nivelul stomacului, eructația sau durerile abdominale.

Mod de administrare:
Copii peste 6 ani: 1-2 capsule/zi.
Copii peste 12 ani și adulți: 2-3 capsule/zi.

Ingrediente:
- cărbune vegetal 315 mg
- extract uscat din semințe de Fenicul 140,4 mg
- aport în ulei essential - 0,7 mg    
- extract uscat din frunze de Roiniță 90 mg
- aport în acid rozmarinic 3,6 mg
- ulei esențial de Fenicul 5,3 mg
- ulei esențial de Anason 3,6 mg
- ulei esențial de Lămâie 3,0 mg
- ulei esențial de Coriandru 3,2 mg
- Mangan 2,2 mg

Precautii:
Datorită prezenței cărbunelui vegetal, materiile fecale se pot colora în negru, iar alte medicamente se vor administra la minimum două ore distanță. Poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Aeris, 30 capsule, Specchiasol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.