Fasconal Pro, 10 comprimate, Gedeon Richter

W61008002
W61008002
10
COMBINATII
Comprimate
Stoc epuizat
1068 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații
Tratamentul simptomatic al durerilor uşoare şi moderate cu diferite localizări, cum sunt cefalee, algii dentare, dismenoree, durere postoperatorie şi reumatică.
Tratamentul durerii şi febrei asociate cu răceală şi gripă.
Fasconal Pro este indicat la adulţi şi adolescenţi (cu vârsta peste 12 ani).
Contraindicații
hipersensibilitate la substanţele active, alte pirazolone sau pirazolidindione sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi la pct. 6.1;
hipersensibilitate la acid acetilsalicilic sau la alte AINS (incluzând criza de astm bronşic, urticaria sau rinita acută);
ulcer gastro-duodenal activ;
insuficienţă hepatică sau renală severă;
insuficienţă cardiacă severă;
ultimul trimestru de sarcină (după luna a VI-a), alăptare;
copii cu vârsta sub 12 ani.
Sarcina
Paracetamol: studiile efectuate la animal nu au evidenţiat efecte teratogene. Până în prezent, nu s-a demonstrat apariţia reacţiilor adverse la făt. Totuşi, lipsesc rezultatele studiilor controlate efectuate la om.
Propifenazonă: studiile efectuate la animal nu au evidenţiat efecte teratogene sau embriotoxice. Totuşi, nu există experienţă suficientă privind utilizarea acestui medicament la gravide.
În timpul ultimului trimestru de sarcină, toate inhibitoarele sintezei prostaglandinelor pot induce toxicitate cardio-pulmonară fetală (hipertensiune pulmonară cu închiderea prematură a canalului arterial) şi renală, iar la sfârşitul sarcinii pot determina prelungirea timpului de sângerare la mamă şi nou-născut. Ca urmare, administrarea AINS şi deci a Fasconal Pro este contraindicată în timpul ultimului trimestru de sarcină, iar în primele 2 trimestre se va face cu prudenţă, după evaluarea raportului risc potenţial fetal/beneficiu terapeutic matern.
Deoarece substanţele active din componenţa acestui medicament sunt excretate în laptele matern, Fasconal Pro nu trebuie utilizat de către mamele care alăptează.
Doze
La adulţi şi la adolescenţi (cu vârsta peste 12 ani) se administrează un comprimat filmat, doză care la nevoie se poate repeta, de 3 ori în 24 de ore.
Doza maximă este de 4 comprimate filmate pe zi.
Administrarea regulată a dozelor permite evitarea oscilaţiilor durerii sau febrei. Nu trebuie depăşită doza recomandată.
Dacă după 3 zile simptomele nu se ameliorează, tratamentul trebuie reevaluat.
Copii cu vârsta sub 12 ani
Fasconal Pro este contraindicat la copii cu vârsta sub 12 ani.Mod de administrare
Comprimatele trebuie administrate cu o cantitate suficientă de lichid.Durata tratamentului
Se recomandă ca durata tratamentului să nu depăşească 7 zile.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fasconal Pro, 10 comprimate, Gedeon Richter

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.