Eqidetox, 36 comprimate, Eqigeno

9980034915
9980034915
1
Comprimate
Eqigeno
Stoc epuizat
5459 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Eqidetox
Detoxifiant natural puternic
Formula patentata a produsului are la baza extractul liofilizat de frunze tinere de Lepidium latifolium, planta cu propietati detoxifiante recent descoperite.
Este interesant cum, dupa ani de cercetari s-a descoperit si patentat reactia de combinare interna prin care ingredientul activ (CETP) se naste direct in stomac, prin interactiunea a trei substante extrase din planta. Altfel, era imposibil stabilizarea lui, avant o reactie de neutralizare in timp.
Produsul ajuta la eliminarea substantelor daunatoare din organism, la nivel clular, substante care pot genera conditii nefavorabile sanatatii si funcionarii noarmale a organismului. Pentru o cuara detoxifiere profunda se recomanda administrarea produsului timp de 7 saptamani.
Nu folosim zahar, indulcitori, coloranti sau conservanti.
MOD DE ADMINISTRARE
Tratament de intretinere: se recomandă administrarea unei tablete pe zi, cu 5-10 minute înainte de masă, împreună cu un pahar cu apă
Cura de detoxifiere
Saptamana 1: 1 comprimat pe zi
Saptamana 2 si 3: 2 comprimate pe zi cu 5 - 10 minute inainte de masă
Saptamana 4-7: 1 comprimat pe zi
Cura se poate repeta la 6 luni.
Se recomandă o detoxifiere lentă pentru a evita supraîncărcarea organelor emunctoare şi apariţia discomfortului.
În timpul procesului de detoxifiere, fecalele pot fi mai închise la culoare din cauza substanţelor dăunătoare care sunt eliminate prin e

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Eqidetox, 36 comprimate, Eqigeno

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.