Echina- C Forte, 10 plicuri, Lab Remedia

9980034707
9980034707
1
Granule
Remedia
Stoc limitat
1797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

INGREDIENTE/PLIC: agent de încărcare: izo- malt; extract hidroalcoolic 100:1 din fructe de măceș (Rosa canina) cu 50% Vitamina C-400 mg; ResistAid TM (extract apos din scoarță de Larix lari- cina/Larix occidentalis) – 300 mg; acidifiant: acid citric anhidru; Extract uscat de Echinacea purpu- rea (4% polifenoli)-200 mg; Pudră din fructe de Acerola nativă (Malpighia glabra), cu un conținut de 50 mg vitamina C-147,10 mg; Extract 4:1 scorțișoară (Cinnamomum Verum)-75 mg; Pul- bere de propolis verde, cu un conținut de 2,5 %
acid fenolic-40 mg; Aromă de merișor; Extract din frunze de Stevia rebaudiana; BioCitrat de zinc tri- hidrat, cu un conținut de 5 mg Zn; Vitamina D3,
cu un conținut de 5 mcg (200 U.I) colecalciferol.
CARACTERISTICI: Echinacea (Echinacea purpu- rea) și-a câștigat un binemeritat renume pentru calitatea de stimulant al sistemului imunitar, contribuind la reducerea duratei infecțiilor respi- ratorii sezoniere. Substanțele bioactive ale plan- tei Echinacea acționează prin mobilizarea meca- nismelor de apărare a organismului, stimularea fagocitozei, limfocitelor T și a sintezei interne de interferon, precum și prin creșterea mobilității leucocitelor.
ResistAidTM este un produs natural obținut din scoarța de Larix laricina (Zada), care constă dintr-o fibră solubilă de arabinogalactan și flavonoide polifenolice bioactive, având astfel capacitate antioxidantă și de susținere a sănătății sistemu- lui imunitar. Studiile clinice au scos în evidență relația dintre consumul de ResistAid și scăderea numărului de persoane care suferă de episoade respiratorii neplăcute în perioada sezonului rece.
Vitamina C naturală din măceșe (Rosa canina) și acerola (Malpighia glabra) contribuie la func- ționarea normală a sistemului imunitar, a siste- mului nervos și la menținerea sănătății psihice, crește absorbția fierului. De asemenea, contri- buie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a vaselor
de sânge, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii și a dinților.
Propolisul este un produs apicol sub formă soli- dă, cu aspect de rășină. În compoziția propolisu- lui intră: antioxidanți, microelemente, substanţe antibiotice, rășini, acizi aromatici. Propolisul ver- de Brazilian este colectat de albine de pe planta Baccharis dracunculifolia din flora spontană a Braziliei. Propolisul verde are un conținut unic, bogat în polifenoli care contribuie la creșterea rezistenței naturale a organismului împotriva stresului oxidativ și întârzie procesele de îmbătrâ- nire. Acizii fenolici din compoziția sa au un puter- nic efect antioxidant și imunomodulator. Dintre aceștia se remarcă artepilin C, principala compo- nentă bioactivă prezentă exclusiv în propolisul verde. Aceasta protejează sistemul nervos, inima și prostata împotriva radicalilor liberi.
Scorțișoara (Cinnamomum verum) este folosită din cele mai vechi timpuri ca un foarte bun ener- gizant, tonic general și fortifiant al sistemului cir- culator. De asemenea, ajută la reducerea proble- melor de la nivelul tractului respirator superior.
Zincul și vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la procesul de diviziune celulară.
Echina- C Forte X10plicuri

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Echina- C Forte, 10 plicuri, Lab Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.