Diclofenac 10 mg/g, unguent, 100 g, Fiterman

W59782004
W59782004
1
DICLOFENACUM
Unguent
Fiterman Pharma
Stoc epuizat
2097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este indicat in: afectiuni inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor; edeme postoperatorii si posttraumatice.
Compozitie:
1 gram unguent contine diclofenac sodic 10 mg.
Contine si alcool cetilstearilic, parafina lichida, vaselina alba, miristat de izopropil, octildodecanol, macrogol cetostearileter 20, Tefose 63 (macrogol 6-stearat, macrogol 32-stearat, stearat de glicol), levomentol, propilenglicol, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificata.
Contraindicatii:
- hipersensibilitate la diclofenac, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre componentele produsului;
- in cazul leziunilor cutanate, cum sunt: eczeme, leziuni infectate, arsuri, plagi;
- trimestrul III de sarcina
Doze si mod de administrare:
Se administreaza extern la adulti, cate 2-4 aplicatii pe zi, la nivelul zonei afectate. Pentru a realiza absorbtia unguentului, se efectueaza un masaj usor si prelungit la nivelul zonei dureroase si/sau inflamate.
Recomandari:
A se citi prospectul inainte de utilizare.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
Mod de eliberare:
Medicament care nu se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.
Forma de prezentare:
Cutie cu un tub din aluminiu a 100 g unguent.
Producator:
Fiterman Pharma

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Diclofenac 10 mg/g, unguent, 100 g, Fiterman

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.