Ceai Tensiune Vrac 50g, Alevia

9980038789
9980038789
1
Ceai
Alevia
Stoc epuizat
582 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingrediente:
Frunze de Păducel (Crataegus monogyna), părti aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale), părti aeriene de Talpa-gastei (Leonurus cardiac), frunze de Afin (Vaccinium myrtillus).

Mod de preparare:
Uz intern: infuzie din 1 lingurită de plante la 200ml apă clocotită, se acoperă si se lasă 5 7 minute.

Mod de utilizare:
3 căni pe zi.

Efecte:
• Ajută la mentinerea unei tensiuni arteriale normale;
• Sustine sănătatea sistemului cardiovascular.

Contraindicatii:
A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dietă variată si echilibrată si un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic.
A se administra cu prudentă femeilor insărcinate (in primul trimestru de sarcină) sau celor care alăptează, precum si persoanelor cărora li se administrează concomitent medicamente antiaritmice, antiagregant-plachetare sau glicozide cardiotonice.
Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicate copiilor sub 12 ani, precum si persoanelor hipotensive care acuză afectiuni cardiace grave in stadiu avansat de evolutie (cardiopatii valvulare, edeme cardiace).
Acest produs este 100% natural. A se consuma, de preferinţă, inainte de sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisă pe ambalaj.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Tensiune Vrac 50g, Alevia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.