Deodorant stick Invisible, 40 ml, Borotalco

9980047695
9980047695
1
Cosmetice
Borotalco
Stoc epuizat
1597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Eficace împotriva petelor albe și galbene
Asigură protecție dublă împotriva petelor și a transpirației
Parfum unic
Borotalco Invisible asigură protecție dublă împotriva petelor și a transpirației. Eficace împotriva petelor albe și galbene, chiar și pe materiale delicate, cum ar fi mătasea. Microtalcul absoarbe transpirația, lăsând pielea uscată și hidratată. Parfum unic, inconfundabil, specific Borotalco, caracterizat prin note florale ușor ambrate.
Contine

Ciclopentasiloxan, alcool stearilic, clorhidrat de aluminiu, polidecen hidrogenat, PPG14 butil eter, ulei de ricin hidrogenat, parfum, silice, distearat PEG8, talc, copolimer VP/hexadecen, acetat de tocoferil, diacetat de glutamat tetrasodic, aqua, salicilat de benzii, cumarină, eugenol, geraniol, hidroxicitronelal, izoeugenol, limonen.
Ingredientele menționate în magazinul online pot diferi de cele de pe ambalaj.

Utilizare

Aplicați pe pielea curată și uscată. A nu se utiliza pe pielea iritată sau cu leziuni. După aplicare, lăsați să se usuce pe piele și nu folosiți produsul în exces


Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Deodorant stick Invisible, 40 ml, Borotalco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.