Deodorant roll-on, Numis Med, pH 5.5 Sensitive, 50 ml

4003583187829
4003583187829
1
Cosmetice
Numismed
Stoc epuizat
1727 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Numis Med pH 5.5 deo roll-on Sensitive acest produs diminueaza mirosul neplacut, regleaza si reduce transpiratia excesiva. Nu astupa porii, permitand pielii sa respire natural. Se aplica pe pielea curata si uscata. Nu contine aluminiu si alcool, are efect antibacterian si este ideal pentru persoanele cu pielea foarte sensibila. Testat dermatologic. Fabricat in Germania

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Deodorant roll-on, Numis Med, pH 5.5 Sensitive, 50 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.