Transpiblock deodorant spray antiperspirant 48h 150ml, Zdrovit

9980047630
9980047630
1
Dispozitiv
Stoc limitat
4097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 19:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit este perfect pentru temperaturi ridicate și activitate fizică, fără riscul de a murdări hainele albe și nici de a lăsa urme albe pe hainele negre.
Beneficii Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit:
Asigură o protecție eficientă și de lungă durată împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute
Nu usucă pielea formând o peliculă protectoare pe suprafața acesteia
Pielea rămâne hidratată, bine întreținută și reîmprospătată pentru o perioadă lungă de timp, iar senzația de confort se menține pe tot parcursul zilei
Parfum delicat, o soluție ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați
Eficacitate de până la 48 de ore, confirmată în cadrul testelor efectuate
Avertizări:
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis în apropierea produsului. Nu se pulverizează deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. A nu se perfora sau arde nici după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu se expune la temperaturi care depășesc 50˚C. Nu se aplică pe pielea deteriorată. Nu se pulverizează în jurul ochilor. Doar pentru uz extern.
UTILIZARE Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit:
A se agita recipientul înainte de utilizare. Se pulverizează de la o distanță de aproximativ 15 cm, pe pielea curată și uscată, în zonele cu transpirație intensă. Se lasă să se usuce complet.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Transpiblock deodorant spray antiperspirant 48h 150ml, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.