Crom natural forte 200 mcg 30 capsule, Rotta Natura

9980026314
9980026314
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc limitat
1247 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 13:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii:
- contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange;
- contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor;
- util persoanelor care vor sa aiba un control strict asupra nivelului glicemic, precum si celor care doresc sa reduca pofta de mancare si indeosebi cea de dulciuri.
Ingrediente/capsula:
Dextrina din grau (agent de incarcare), gelatina (capsula), drojdie de bere inactivata imbogatita cu Crom 100 mg.
Substanta bioactiva Crom 200 mcg.
Caracteristici:
Un produs natural cu o compatibilitate crescuta cu organismul uman, indicat pentru perioadele in care este necesar un aport mare de Crom. Nevoile crescute de crom apar in perioada menopauzei, in situatii de solicitare fizica intensa, in dereglari metabolice sau ca urmare a unei alimentatii precare.

Mod de administrare:
1 capsula pe zi, inainte de masa.
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crom natural forte 200 mcg 30 capsule, Rotta Natura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.