Crema de zi Q10 Plus C, antirid, pentru toate tipurile de ten, 50 ml, Nivea

9005800227320
9005800227320
1
Crema
Nivea
Stoc limitat
6339 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema de zi Nivea Q10 Plus C, antirid, pentru toate tipurile de ten, 50 ml
Crema de zi NIVEA Q10 Plus C contine 2 antioxidanti puternici si sprijina procesele naturale de regenerare a tenului. Q10 este un ingredient activ si propriu pielii, a carui cantitate scade odata cu inaintarea in varsta, lasand tenul fara energie. Formula de ingrijire din crema de zi anti-rid NIVEA Q10 PLUS C suplimenteaza rezervele tenului si previne aparitia ridurilor. Al doilea antioxidant puternic este Vitamina C care protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi - unul dintre principalii factori ai imbatranirii tenului. Parfumul fructat si racoritor ofera o senzatie de prospetime tenului.
NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*.
Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.
*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema de zi Q10 Plus C, antirid, pentru toate tipurile de ten, 50 ml, Nivea

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.