Balsam Alb, Siang Pure, 12gr, Thailanda, gel pentru dureri de spate

8850109001314
8850109001314
1
Balsam
Bertram
Stoc limitat
1486 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 10:46

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Unguentul omogen de culoare alba, cu o aroma medie este produs in Regatul Thailandei. Balsamul Siang Pure este o adevarata descoperire pentru persoanele active. Balsamul Alb, Siang Pure are un efect racoritor si se utilizeaza, preponderent, in cazurile durerilor acute, cand este recomandat de folosit gheata. Se aplica o cantitate mica si se maseaza usor zonele afectate. Este foarte eficient in cazurile durerilor acute de spate.

Borcanul de sticla elegant, mic si comod, isi va gasi mereu locul in poseta, masina, trusa medicala de familie.

Indicatii:

Se utilizeaza pentru intreaga familie:

    in afectiunile insotite de dureri de spate, dureri musculare, artrite, entorse, crampe;
    in afectiunile insotite de dureri abdominale si flatulenta;

Mod de utilizare:

    se aplica o cantitate mica de balsam pe zona afectata si se maseaza usor in afectiunile insotite de dureri de spate, dureri musculare, artrite, entorse, crampe;
    se aplica o cantitate mica de balsam pe zona abdominala si se maseaza usor circular in afectiunile insotite de dureri abdominale si flatulenta;

Ingrediente active:

    Mentol – 28,0 %
    Salicilat de metil – 18.0 %
    Camfor – 16.0 %
    Alte ingrediente naturale.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate individuala la componentele, ce fac parte din Balsam Alb, Siang Pure. Nu se aplica copiilor de pana la 3 ani. Evitati contactul cu ochii sau membranele mucoase. Nu se aplica pe rani si pe piele deteriorata. Stopati utilizarea si consultati un medic in cazul dezvoltarii iritatiei pielii. Contraindicat in sarcina.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Balsam Alb, Siang Pure, 12gr, Thailanda, gel pentru dureri de spate

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.