Colon Protect Fit, oferta 20+20 plicuri, Zdrovit

9980037867
9980037867
1
Plicuri
Stoc epuizat
2037 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Colon Protect Fit este un supliment cu fibre naturale care sustine un tranzit intestinal regulat si o greutate corporala optima. Colon Protect Fit este o formula noua, imbunatatita a produsului Colon Protect. Cu o aroma placuta de ananas, Colon Protect Fit este un aliat eficient pentru a va ajuta sa mentineti greutatea dorita. Colon Protect Fit va crea o senzatie de satietate si astfel va sustine efortul pentru a reduce pofta de mancare. In plus, ajuta la mentinerea unui tranzit intestinal regulat si la pastrarea unei greutati corporale optime. Mentine microflora intestinala normala.
Seminţele de Psyllium contin mucilagii, fitosteroli si amidon, retin apa si isi maresc volumul, formand un gel care trece nemodificat prin intestin. Includerea acestor fibre intr-o dieta echilibrata dintr-un mod de viata sanatos, poate duce la reducerea colesterolului si a nivelului lipidelor din sange. Contribuie la mentinerea unui colon sanatos si a unui tranzit intestinal normal. Fructo-oligozaharidele sustin reglarea nivelului lipidelor serice si regleaza metabolismul lipidic. Contribuie la mentinerea unui nivel normal al colesterolului si sustin vitalitatea florei intestinale. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.
Ingrediente:
1 plic de 6500 mg contine: pulbere din samanta de Psyllium husk 3600 mg, fructo-oligozaharide 1000 mg, crom 20 µg (50% din necesarul zilnic al unui adult).
Mod de administrare:
- Adulti: cate un plic de doua ori pe zi.
Sunt disponibile 3 moduri de preparare:
- se adauga continutul unui plic intr-un pahar plin cu apa;
- se adauga continutul unui plic intr-un pahar cu apa pe jumatate plin si se consuma imediat dupa ce s-a format un jeleu aromat;
- se adauga continutul unui plic peste musli sau peste alte alimente.
Atentionari:
Este important sa se consume o cantitate adecvata de lichid: cel putin un pahar de apa dupa ce s-a consumat un plic de Colon Protect.
Contine o sursa de fenilalanina.
Contraindicatii:
In sarcina, obstructii ale tractului gastro-intestinal, paralizie intestinala, sangerare intestinala nediagnosticata.
A se utiliza cu prudenta in caz de megacolon, diabet zaharat si dificultati de deglutitie.
Psyllium poate dilua enzimele digestive. A se consuma la minimum 1 ora dupa orice medicament sau supliment alimentar, cu o cantitate mare de lichid.
Forma de prezentare:
Cutie cu 20 +20 plicur

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Colon Protect Fit, oferta 20+20 plicuri, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.