Coldtusin Tuse 20 Comprimate, Perrigo

9980039989
9980039989
1
Comprimate
Perrigo
Stoc epuizat
3197 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Adultisi copii peste 6 ani
Dispozitiv medica clasa IIa
ColdTusinTablete are o eficacitate 3in1
- Amelioreaza simptomele asociate tusei Seci si Productive
- Are actiune rapida (actioneaza din primele 10 minute)
- Potrivit pentru gatul iritat
- Format usor de folosit (tablete de supt)
Ingredientele principale din ColdTusin Pastile, nalba mare și mierea, acționează ca un balsam, acoperind și în acest fel, calmând mucoasa faringiană inflamată.
Mucilagiul formează un strat protector împotriva particulelor străine, calmând astfel tusea seacă și iritantă și permițând refacerea mucoasei.
ColdTusin Pastile se utilizează ca preparat emolient destinat tratamentului simptomatic al iritației și inflamației orale sau faringiene cauzate de răceli, al suprasolicitării corzilor vocale, al răgușelii și durerii în gât asociate, precum și al
tusei productive și neproductive. ColdTusin Pastile calmează în mod eficient și rapid orice tuse asociată cu răceala, atât productivă, cât și seacă. Aditional, ajuta in cazul gatului iritat ColdTusin Pastile conține ingrediente naturaleși nu conține alcool. În plus, nu conține lactoză, gluten, coloranți artificiali, organismemodificate genetic și conservanți.
ColdTusin Pastile ajută la protejarea mucoasei bucale și a celei faringiene în cazul uscăciunii sau al corzilor vocale afectate, spre exemplu, din cauza vorbitului sau a cântatului tare. ColdTusin Pastile acoperă corzile vocale cu un strat protector și asigură calmarea de durată a simptomelor precumtusea,senzația de gâdilat în gât și dresul glasului.
ColdTusin Pastile poate fi luat atât ziua, cât și noaptea. Ca urmare a efectului său calmant, contribuie la un somn liniștit și odihnitor, astfelsprijinind recuperarea.
Mod de administrare:
Doza recomandată
Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani:
1-2 pastile de până la 4 ori pe zi (doza zilnică maximă: 8 pastile)
Copii cu vârsta între 6 ani și 11 ani:
1 pastilă de până la 4 ori pe zi (doza zilnică maximă: 4 pastile
Prezentare:
20 pastile

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Coldtusin Tuse 20 Comprimate, Perrigo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.