CitraFleet, 2 plicuri, Recordati

W63096001
W63096001
2
COMBINATII
Pulbere
Casen Recordati, S.l
Stoc limitat
4797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 11:17

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ce este CitraFleet si pentru ce se utilizeaza
Luati CitraFleet pentru a va curata intestinul (cunoscut si sub denumirea de intestin subtire si colon) inainte de a efectua o procedura de diagnostic ce necesita un intestin curat, de exemplu colonoscopie (procedura prin care se vizualizeaza interiorul intestinului cu ajutorul unui instrument lung, flexibil, pe care medicul il introduce prin anus) sau examinare cu raze X. CitraFleet este o pulbere care are gust si miros de lamaie. Acesta contine doua tipuri de laxative amestecate in fiecare plic care, atunci cand sunt dizolvate in apa si baute, au efect de spalare si curatare a intestinului. Este important sa aveti intestinul golit, curatat, pentru ca medicul sau chirurgul sa il poata vedea clar.
CitraFleet este indicat la adulti (inclusiv varstnici) cu varsta de 18 ani sau peste.
Cum sa luati CitraFleet
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul, intrucat ar putea fi necesara repetarea procedurii efectuate in spital, daca nu va curatati complet intestinul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Fiti pregatit sa aveti scaune moi, frecvente, in orice moment dupa ce luati o doza de CitraFleet. Acest lucru este normal si indica faptul ca medicamentul isi exercita actiunea. Poate fi important sa va asigurati accesul la o toaleta pana cand dispar efectele medicamentului.
Este important sa urmati o dieta speciala (cantitati reduse de alimente solide) in ziua dinaintea planificarii procedurii. Cand incepeti sa luati plicurile din acest medicament, nu trebuie sa mancati deloc alimente solide, pana dupa terminarea procedurii. Trebuie sa urmati intotdeauna dieta prescrisa de medic. Daca aveti intrebari, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Cu exceptia cazului in care medicul dumneavoastra va recomanda altfel, nu trebuie sa luati o doza mai mare decat doza recomandata pe o perioada de 24 ore.
Schema de tratament
Trebuie sa vi se dea doua plicuri de CitraFleet. Fiecare plic contine o doza pentru adulti. Tratamentul poate fi administrat intr-unul din cele doua moduri:
- Un plic in seara dinaintea efectuarii procedurii si al doilea plic in dimineata zilei in care se efectueaza procedura sau
- Un plic dupa amiaza si al doilea plic in seara dinaintea efectuarii procedurii. Aceasta schema este recomandata cand procedura este planificata dimineata devreme sau
- Ambele plicuri in dimineata zilei cand se efectueaza procedura. Acesta administrare este potrivita doar atunci cand procedura este planificata dupa amiaza/seara.
Perioada de timp intre administrarea celor doua plicuri trebuie sa fie de cel putin 5 ore.
Fiecare plic trebuie reconstituit intr-un pahar cu apa. Nu diluati in continuare medicamentul prin consumarea de lichide imediat dupa administrarea fiecarui plic.
Asteptati zece minute dupa ce luati fiecare plic, apoi beti aproximativ 1,5-2 litri de diferite lichide limpezi, cu o frecventa de aproximativ 250 ml (un pahar) pana la 400 ml (un pahar mare) pe ora. Pentru evitarea deshidratarii se recomanda supe limpezi si/sau solutii echilibrate de electroliti. Se recomanda sa nu se consume doar apa plata sau demineralizata.
Dupa ce ati luat al doilea plic si ati baut 1,5-2 litri de lichid, nu beti si nu mancati nimic timp de cel putin 2 ore inainte de procedura sau dupa cum v-a spus medicul dumneavoastra.
Instructiuni de utilizare:
Adulti (inclusiv varstnici) cu varsta de 18 ani sau peste:
- Pasul 1 - Amestecati continutul a 1 plic intr-un pahar cu apa rece de la robinet (aproximativ 150 ml).
- Pasul 2 - Amestecati timp de 2 – 3 minute. In cazul in care continutul se incalzeste in timp ce il amestecati, asteptati pana cand se raceste, apoi beti intreaga solutie. Cand solutia este pregatita, beti-o imediat. Solutia va avea un aspect tulbure.
Daca ati luat mai mult CitraFleet decat trebuie, adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Reactiile adverse cunoscute la CitraFleet sunt descrise mai jos si sunt prezentate in functie de frecventa cu care apar:
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): Durere abdominala
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane): Distensie abdominala (abdomen umflat), senzatie de sete, disconfort anal si proctalgie (dureri la nivelul anusului), oboseala (extenuare), tulburari de somn, dureri de cap, gura uscata, greata (senzatie de rau).
Mai putin frecvente ( pot afecta pana la 1 din 100 persoane): Ameteala, varsaturi (stare de rau), incapacitate de a controla miscarile bolului fecal (incontinenta fecala)
Alte reactii adverse, a caror frecventa de aparitie nu este cunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile): Anafilaxie sau hipersensibilitate, care sunt reactii alergice severe (trebuie sa mergeti imediat la spital daca aveti dificultati la respiratie, incepeti sa va inrositi la fata, sau aveti orice alte simptome despre care credeti ca ar putea anunta o reactie alergica grava); Hiponatremie (valori scazute ale sodiului in sange), hipokaliemie (valori scazute ale potasiului in sange), epilepsie, convulsii (crize convulsive), hipotensiune arteriala ortostatica (tensiune arteriala mica atunci cand va ridicati in picioare, ceea ce va poate provoca o senzatie de ameteala si instabilitate), senzatie de confuzie, eruptii trecatoare pe piele, incluzand urticarie (papule), prurit (mancarimi) si purpura (sangerari sub piele); Flatulenta (vanturi) si durere.
Acest medicament este destinat sa induca scaune foarte regulate, moi, similare cu diareea. Totusi, daca dupa ce luati acest medicament, scaunele devin problematice sau va dau motive de ingrijorare, discutati cu medicul dumneavoastra.
Forma de prezentare: cutie cu 2 plicuri

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

CitraFleet, 2 plicuri, Recordati

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.