Ceai Verde Iasomie, vitaminizant x20doze Mix Com

9980023623
9980023623
1
Ceai
Mixt Com
Stoc epuizat
726 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ceaiul de iasomie este vitaminizant, reconfortant, antioxidant, aduce o contributie naturala si eficace la mentinerea echilibrului ponderal si la eliminarea toxinelor, favorizand tranzitul intestinal si digestiv, imbunatateste circulatia periferica, reduce starile de oboseala; relaxant si calmant. Ceaiul verde cu iasomie poate inlocui cafeaua, avand un gust suav. Echilibreaza functiile vitale; recomandat in stari de oboseala, nervozitate, insomnii. ..
O combinație echilibrată între efectul revigorant al ceaiului verde și parfumul proaspat al florilor de iasomie.
Prezentare: 20 plicuri

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Verde Iasomie, vitaminizant x20doze Mix Com

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.