Ceai Tei Cu Lamaie 20 Doze, Celmar

9980024332
9980024332
1
Ceai
Celmar
Stoc epuizat
328 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ceaiul de tei este recomandat pentru persoanele care au tulburari de somn. Cei care il consuma vor avea un somn profund, intrucat florile de tei sunt relaxante, v-ar putea ajuta sa transpirati si cand va veti trezi va veti simti excelent.
Compozitie: inflorescente de tei uscate, mar, musetel, coaja de lamaie,radacina de cicoare, arome.
Efecte: efect revigorant, relaxant
Administrare :
Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa 3-5 minute. Indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Tei Cu Lamaie 20 Doze, Celmar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.