Ceai Podbal Vrac 80g, Adserv

9089944440
9089944440
1
Ceai
Adserv
Stoc epuizat
391 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere produs: Podbalul este o plantă medicinală cunoscută și utilizată încă din antichitate ,fiind încă foarte apreciată în medicina noastră tradițională cât și în cea chineză. Aceasta este recomandată pentru proprietățile sale emoliente și antitusive. Datorită mucilagiilor și a inulinei conținute, frunzele acestei plante au acțiune secretolitică, calmantă și antispastică. Astfel, infuziile
din această plantă contribuie la calmarea tusei, a inflamațiilor și a iritațiilor de la nivelul căilor respiratorii.În plus, preparatele pe bază de Podbal au și o acțiune antiseptică, fiind recomandate pentru spălături locale.
Recomandari: Adjuvant în menținerea sănătății pulmonare. Favorizează fluidizarea și eliminarea secrețiilor de pe căile respiratorii. Contribuie la calmarea tusei, a inflamațiilor și a iritațiilor de pe căile respiratorii. Acțiune emolientă, antispastică, secretolitică, expectorantă și antiseptică
Proprietati: Favorizează fluidizarea și eliminarea secrețiilor de pe căile respiratorii. Contribuie la calmarea tusei, a inflamațiilor și a iritațiilor de pe căile respiratorii. Acțiune emolientă, antispastică, secretolitică, expectorantă și antiseptică.
Mod de folosire:
Intern – sub formă de infuzie din 2 lingurițe de frunze la 200 ml de apă. Se beau 2-3 ceaiuri pe zi, fără întrerupere timp de 2-3 luni.
Extern – sub formă de decoct din 2-3 lingurițe de frunze. Se folosește pentru spălături locale.
Compozitie: Frunze de Podbal (Tussilago farfara).

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Podbal Vrac 80g, Adserv

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.