Biosept, A28, apa de gură, 250 ml, Fares

9980037088
9980037088
1
Solutie
Fares
Stoc epuizat
2597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
-Antiseptic al gurii
-Efect puternic antiviral
-100% natural și de origine naturală
-Fără fluor, parabeni.
-Fără coloranţi și parfum sintetic
Conține 6 plante și 8 uleiuri esențiale care contribuie la distrugerea microorganismelor patogene
Antiseptic al gurii. Uleiurile esențiale şi plantele din compoziție inhibă dezvoltarea germenilor patogeni (virusuri şi bacterii) de la nivelul cavităţii bucale.
Efect puternic antiviral. Echinacea, fructele de soc, lemnul dulce, frunzele de măslin, astragalusul și uleiurile esenţiale alese în formula acestui produs au dovedit în studii acţiune asupra mai multor tipuri de virusuri printre care şi cele respiratorii.
Calmant în caz de iritare a gurii şi gingiilor. Lemnul dulce şi salvia reduc durerile și iritația de la nivelul gurii şi gingiilor. Efectele se simt de la primele administrări.
Împrospătează respirația. Uleiurile esențiale de mentă, lămâie şi eucalipt au un efect de curăţare şi purificare a gurii şi a respiraţiei.
Mod de administrare:
- Se umple dozatorul (prin presarea sticlei) cu apă de gură şi se clăteşte energic timp de 30-60 secunde. Nu se înghite. Se utilizează de 2-3 ori pe zi.
A se agita înainte de utilizare!
A se păstra la loc uscat şi răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
Prezentare:
250 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Biosept, A28, apa de gură, 250 ml, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.