Biorepair Total Protective Repair Adulti Pasta Dinti, 75ml, Coswell

8017331028957
8017331028957
1
Pasta Dint
Coswell
Stoc epuizat
2144 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 11:01

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Repara suprafața smalțului dentar, protejând sănătatea naturală a dinților împotriva apariției plăcii, tartrului, cariilor și a eroziunii acide.

Biorepair® fost creată în colaborare cu LEBSC (Laboratory of Environmental and Biological Structural Chemistry), Universitatea din Bologna, Italia.
Care sunt cauzele pierderii luminozității smalțului dentar?
În fiecare zi dinții noștrii sunt supuși uzurii și deteriorării ca rezultat al periajului și din acizii din mâncare și băuturi. Acest fapt duce la zgârieturi mici, invizibile în care placă, pigmenții și bacteriile se pot forma în timp, deseori ducând la probleme serioase cum ar fi cariile dentare, deteriorarea dinților și pierderea luminozității.

De ce poate Biorepair® să repare smalțul dentar?
Smalțul dentar și dentină nu se pot regenera întrucât nu au celule; prin urmare orice deteriorare este ireversibilă. Biorepair® este prima pastă de dinți pe bază de microRepair®, particule biomimetice care pot pătrunde în crăpăturile mici ale smalțului și dentinei, legate chimic reparând micro-abraziuni. Utilizată zilnic, lupta împotriva atacurilor acizilor și bacteriilor, apărându-le de apariția plăcii, tartrului și cariilor.

Ce sunt particulele microRepair?
Particule alcătuite din hidroxiapatită biomimetică, care are o compoziție similară cu cea a smalțului dentar. Acest lucru înseamnă că și microrepair® are proprietăți biomimetice fapt ce permite ca aceste micro-particule să se integreze în smalțul dentar și dentină, având efect remineralizând și reparator. Biorepair® pastă de dinți pentru albire are o concentrație de 15% de microRepair.

Important:

Lipsa fluorului permite chiar și copiilor sub 6 ani folosirea pastei de dinți, fără a fi necesară supravegherea adulților. Particulele de microRepair determină o remineralizare optimă a smalțului dentar și a dentinei.

Prezentare: 75 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Biorepair Total Protective Repair Adulti Pasta Dinti, 75ml, Coswell

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.