Bio-Fiber, 60 tablete, Pharma Nord

9980015156413
9980015156413
1
Comprimate
Pharma Nord
Stoc limitat
1821 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 09:46

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Bio-Fiber
Conține fibre naturale din sfecla de zahăr și citrice
Are un conținut ridicat de fibre dietetice: 70%
Este un amestec de fibre solubile și insolubile
Este ușor de înghițit
Fabricat in Danemarca sub control farmaceutic
Compoziție:
1 tableta conține*
Fibre alimentare 460 mg
* Conținutul de fibre dietetice este determinat analitic o dată pe an.
Forma farmaceutică: Tablete filmate
Ingrediente
Fibre solubile și insolubile din sfecla de zahăr (Beta vulgaris) și coajă de citrice (Citrus spp.), polivinilpirolidona, celuloza microcristalină, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu, hidroxipropilmetilceluloză
Produs recomandat vegetarienilor.
Depozitare
Se recomandă păstrarea produsului în spații întunecoase, uscate, la temperatura camerei.
A nu se lăsa produsul la îndemână și la vederea copiilor mici.
Femeile însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele care se află sub tratament medical trebuie să ceară avizul medicului înainte de administrarea suplimentelor alimentare.
Bio-Fiber este un supliment alimentar, fără adaos de nutrienți. Fiecare tabletă conține 460 mg dintr-un amestec natural și echilibrat de fibre vegetale solubile și insolubile. Acestea provin din pectină de citrice și sfecla de zahăr și compensează conținutul relativ scăzut de fibre din alimentația modernă. Bio-Fiber sprijină digestia prin evacuarea regulată și eficientă a bolului fecal, susținând astfel capacitatea corpului de a elimina reziduurile alimentare.
Ce sunt fibrele?
Fibrele se găsesc în multe alimente neprocesate. Fibrele alimentare aparțin unui grup de carbohidrați care nu se digeră sau care se digeră într-o măsură foarte mică și, sub acțiunea enzimelor digestive, se descompun în zahăr și amidon.
Fibrele solubile
Există două tipuri de fibre alimentare: solubile și insolubile. Atunci când sunt amestecate cu lichide, fibrele solubile se transformă într-o masă gelatinoasă și își pot crește greutatea de până la 15 ori. O alimentație care include acest tip de fibre adaugă volum conținutului intestinal și încetinește trecerea alimentelor prin intestinul subțire.
Fibrele insolubile
Fibrele insolubile pot absorbi apa dar nu în cantitate la fel de mare. Acest tip de fibre va reduce timpul cât alimentele stau în intestin, așa cum fibrele solubile dau volum conținutului intestinal. O parte din conținutul de fibre va fermenta într-un anumit grad și va servi drept hrană pentru flora microbiană intestinală nepatogenă.
Fibrele și flora intestinală
Un intestin normal conține aproximativ 1 kg de bacterii intestinale (iar la anumite persoane aproximativ 2 kg), împărțite în 160 de specii diferite. Aceste bacterii descompun proteinele greu digerabile și carbohidrații din alimente și depind de prezența unei anumite cantități de fibre din alimentație. Alimentele pe care le ingerăm sunt importante pentru numărul și distribuția diferitelor specii de bacterii.
Pe lângă procesarea fibrelor din alimente, aceste bacterii din intestin secretă diverse substanțe (neurotransmițători), care influențează metabolismul și reglează pofta de mâncare. Tot ele sprijină procesul de apărare imunitară prin celulele limfatice din mucoasa intestinală.
Obiceiurile alimentare ale europenilor
Alimentația europenilor s-a schimbat semnificativ față de secolul trecut. Acum 100 de ani, se consumau multe fructe, legume și cereale cu un conținut ridicat de fibre. Pe măsură ce consumul alimentelor rafinate a crescut, a scăzut foarte mult conținutul de fibre din alimentația zilnică.
Care sunt tipurile de fibre?
Celuloza se găsește în peretele celular al plantelor și aparține unui tip de carbohidrați pe care oamenii nu îl pot digera, deoarece organismul nu sintetizează enzimele care pot descompune acești carbohidrați. În organism, celuloza absoarbe doar o cantitate mică de lichid. Fructele și legumele sunt cele mai importante surse de celuloză.
Hemiceluloză este și ea un carbohidrat nedigerabil. Împreună cu pectină, ea formează o matrice care înglobează fibrele de celuloză aflate în pereții celulari ai plantelor.
Pectină este o fibră nedigerabilă ce se găsește în majoritatea pereților celulari ai plantelor. Pectină din fructele necoapte este predominant insolubilă. Pe măsură ce fructele se coc, pectină devine predominant solubilă. Pectina este folosită de exemplu la fabricarea jeleurilor.
Lignina nu este considerată un carbohidrat, ea aparținând unui grup separat de substanțe. Conținutul de lignină din peretele celular al plantelor variază. Lignina este cea care conferă duritate lemnului, fiind practic nedigerabilă.
Administrare
4-12 tablete pe zi, în funcție de aportul de fibre din alimentația cotidiană, sau după recomandarea medicului.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Tabletele trebuie înghițite întregi, cu multe lichide.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Informații utile
Prefixul Bio nu se referă la proveniența din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului.
Mod de prezentare:
 60 tablete filmate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bio-Fiber, 60 tablete, Pharma Nord

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.