Balsam Puterea Calului cu namol, 500ml, Herbavit

5998172501256
5998172501256
1
Balsam
Herbavit
Stoc limitat
2497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 16:01

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
Gel cu continut de 4 plante medicinale, cu efect vitalizant si regenerant . Solutie pentru tratarea problemelor de uzura osoasa si de sclorozare, cu efect de curatare profunda. Poate contribui la reducerea inflamatiilor si la relaxarea muschilor rigizi.

Mod de utilizare:
Se aplica pe suprafata dorita si se maseaza usor in piele. Numai pentru uz extern. A nu se folosi pe rani deschise, in jurul ochilor, gurii si mucoaselor.

Compoziție:
Aqua, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol (and) Methylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylene Glycol, PEG-40, Hidrogenated Castor oil, Carbomer, Peat Sludge Extract, Camphor, Menthol, Sodium hydroxide, Parfum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aloe Barbadesis leaf extract, Sodium Chloride (Maris Sal), Harpagophytum Procumbens Extract, Aesculus Hippocastanum Extraxt, Montmorillonite, CI 19140, CI 18050, CI 20285, CI 42090, d-Limonen.

Mod de prezentare:500 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Balsam Puterea Calului cu namol, 500ml, Herbavit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.