Pastă de Dinți pentru copii 50ml, Gerovital Kids

9980047804
9980047804
1
Pasta D
Gerovital Kids
Stoc limitat
1236 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 19:19

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Zâmbetele se păstrează curate printr-o rutină zilnică de spălare a dinților. Gustul bun cu aromă de zmeură, îndulcit cu ștevie naturală, face totul mai plăcut pentru copii.
Protecție împotriva cariilor
0% SLS
0% coloranți
0% îndulcitori artificiali
Gust bun de zmeură și ștevie dulce
Concetrație Fluor: 565 ppmF
Testat stomatologic

Descriere
fiind recomandată pentru vârsta de 2-6 ani. Produsul se prezintă sub formă de gel. Conține extract ECO de mușețel și ștevie naturală. Asigură protecție împotriva cariilor. Nu conține coloranți sau îndulcitori artificiali.
Vârsta: 2-6 ani
Mod utilizare
Se aplică de cel puțin 2 ori/ zi, câte 2 minute, o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, sub supravegherea unui adult, pentru a se reduce riscul de ingerare. Dacă sunt utilizate suplimente de fluor, consultați medicul stomatolog sau medicul de familie.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pastă de Dinți pentru copii 50ml, Gerovital Kids

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.