B-complex Stress, 60 tablete, VitaKing

9980047523
9980047523
1
Capsule
Vitaking
Stoc epuizat
4987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
La consumarea anumitor vitamine B, se recomandă completarea continuă a rezervelor de vitamina C din organism. Datorită unei metode de fabricație speciale, acest produs conține deja doza zilnică de vitamina C necesară organismului (500mg).
Se știe că, complexul de vitamine B are un efect de reducere a stresului. Vitaminele B administrate în mod regulat și în doze nu prea mari înlătură foarte bine tensiunea nervoasă. Mai multe dintre aceste vitamine joacă un rol catalizator în structura neuro-transmițătorilor - substanțe chimice de transmitere a impulsurilor - și a nervilor.
Vitaminele B influențează în mod pozitiv și procesele energetice din corpul uman. Pentru cei care nu doresc să apeleze la calmante sau la somnifere, sau care se confruntă cu pierderea poftei de mâncare din cauza nervozității, soluția cea mai la îndemână și cea mai sănătoasă o constituie complexul de vitamina B.
Ingrediente active/comprimat:
Vitamina C (acid ascorbic) 500mg
Vitamina B1 (mononitrat de tiamină) 100mg
Acid pantotenic (D pantotenat de calciu) 25mg
Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxină) 25mg
Vitamina B8 (Bitartrat de colină) 25mg
Vitamina B2 (Riboflavină) 25mg
Vitamina B9 (Inozitol) 25mg
Vitamina B3 (Niacinamida) 25mg
Vitamina B10 (PABA) 25mg
Acid folic 400mcg
Vitamina B7 (Biotina) 25mcg
Vitamina B12 (Cianocobalamină)
Mod de administrare:
Un comprimat pe zi.
Precauții:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă.
Prezentare:
60 tablete

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

B-complex Stress, 60 tablete, VitaKing

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.